dilluns, 31 d’octubre del 2011

We are all american!

Sortir avui al carrer i creure que ja havia arribat carnaval. Això és el que m'ha passat aquesta tarda quan he sortit al carrer i he vist nens i pares disfressats.

Però no, per carnaval encara falten uns quans mesos i ara és temps de castanyada... Bé, ara per molta gent és Halloween, aquella festa de tradició celta que els Estats Units han sabut vendre tan bé (és el seu fort vendre els seus productes magníficament) que ja s'ha exportat a Europa, fent que moltes tradicions es vegin dominades pel gegant americà. Un altre cop.

Des del menjar fins als costums, passant per la roba o la tecnologia, gran part de la nostra cultura (i de les cultures d'altres països) s'estan veient asborvides per la cultura americana. I, al final, tots serem americans. Si no és que ho som ja.

En fi, que haríem de presevar els nostres costums per no acabar siguent esclaus o zombis sota les ordres dels americans. Perquè allò que ens fa diferents, també ens fa únics, i que cada país o cada persona sigui única és més bonic i més divertit que ser tots iguals.

1 comentari:

  1. Tens raó. Halloween, després McDonald's... ¿qué será lo próximo? jajajajjaja molt encertat en un dia com avui.

    ResponElimina